Szybki kontakt email email

LETNIA PROMOCJA na wesela w 2019 i 2020 roku!!!

Sobota/święto 11.11. i 21.12. od 127 zł
Boże Narodzenie 26/27.12. (2-gi dzień świąt) – od 153 zł

Sobota 28.12. od 164 zł
Czwartek 3.10. od 146 zł
Poniedziałek 16.09.; 07.10.; 21.10. od 132 zł
Piątek 29.11. od 125 zł


2020 rok:
Sobota 11.01. i 25.01. od 139 zł
Sobota 08.02. i 15.02. od 148 zł
Sobota 07.03. i 21.03. od 132 zł
Sobota 18.04. i 25.04. od 169 zł
Sobota 16.05. od 187 zł

Czwartki w sezonie letnim od 149 zł
Czwartki w sezonie zimowym od 123 zł

W piątki, niedziele 2019:
Imprezy urodzinowe – od 86 zł/1 os.
Chrzciny – od 53 zł/1 os.

email email: biuro@dwor-korona.pl
telefon tel.: 605 144 021
(kontakt w godz. 10-18)

Aktualności

2018-04-27

Przepis na szparagi zawijane

Sezon na szparagi trwa krótko - warto go wykorzystać, bo warzywo to jest nie tylko smaczne i pełne witamin, ale też niskokaloryczne! Dziś mamy dla Was przepis na pyszne szparagi zawijane z szynką.

Składniki:
- 4 plastry Szynki Dojrzewającej, np. firmy Gzella
- 8 szparagów konserwowych
- 4 plastry sera żółtego
- 2 jajka
- 3 łyżki mąki pszennej
- bułka tarta
- olej do smażenia
- 4 połówki brzoskwiń konserwowych
- 2 łyżki żurawiny ze słoika
- świeże zioła

Przygotowanie:
W plaster szynki i sera zawinąć po dwa szparagi, tak aby szynka pozostała na wierzchu. Rulony panierować w mące, jajku i bułce tartej, następnie znowu w jajku i bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej i smażyć zawinięte szparagi z obu stron na złoty kolor. Tak przygotowane szparagi można podawać z brzoskwiniami i żurawiną, udekorowane świeżymi ziołami.
Smacznego!

Przepis poleca Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy
przepis na szparagi
Nasz ekspert weselny
Joanna Hoc-Kopiej
Joanna Hoc-Kopiej
Ponad 600 zrealizowanych wesel, rocznie zarządza realizacją ponad 80 wesel (w 2018 r. - 100 wesel).
 
Poprzednie wpisy
2019-04-19
Slow Food to organizacja wspierająca i promująca lokalną kulturę, rękodzieło i producentów z danego regionu
Copyright © Dwór Korona Karkonoszy
Projekt i realizacja: www.web-director.pl