Szybki kontakt email email

WIOSENNA PROMOCJA na wesela w 2019 i 2020 roku!!!

Sobota 10.08. od 169 zł
Sobota/święto 11.11. i 21.12. od 129 zł
Boże Narodzenie 26/27.12. (2-gi dzień świąt) – od 155 zł
Sobota 28.12. od 167 zł
Czwartek 27.06. i 11.07. od 135 zł
Czwartek 22.08. i 12.09. od 145 zł
Czwartek 3.10. i 10.10. od 148 zł
Poniedziałek 08.07., 29.07., 16.09. i 07.10. od 132 zł
2020 rok:
Sobota 11.01. i 25.01. od 143 zł
Sobota 07.03. i 21.03. od 136 zł
Wielkanoc 12/13.04. od 169 zł

Sobota 18.04. od 172 zł
Piatki, sobote, niedziele w marcu-kwietniu 2019:
Imprezy urodzinowe – od 86 zł/1 os.
Chrzciny – od 53 zł/1 os.

email email: biuro@dwor-korona.pl
telefon tel.: 607 144 480
(kontakt w godz. 10-18)

Aktualności

2019-04-19

Przepis na jajka faszerowane

Przepis na jajka faszerowane w wersji light, przygotowany przez Szefa Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.

Składniki:
- 8 jajek
- 1 łyżka musztardy francuskiej
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- sól, pieprz, słodka papryka do smaku

Przygotowanie:
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać. Przekroić na pół i wyciągnąć żółtka. Wszystkie żółtka i jedno całe jajko drobno posiekać, dodać musztardę francuską, jogurt, doprawić i dokładnie wymieszać. Powstałym nadzieniem napełnić połówki jajek. Dodatkiem do jajek faszerowanych mogą być grzybki marynowane, orzechy, pomidorki lub zioła.

Smacznego!
przepis na jajka faszerowane
Nasz ekspert weselny
Joanna Hoc-Kopiej
Joanna Hoc-Kopiej
Ponad 500 zrealizowanych wesel, rocznie zarządza realizacją ponad 70 wesel.
 
Poprzednie wpisy
2019-04-19
Slow Food to organizacja wspierająca i promująca lokalną kulturę, rękodzieło i producentów z danego regionu
Copyright © Dwór Korona Karkonoszy
Projekt i realizacja: www.web-director.pl